ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρήτη: Κρεοπώλης ξυλοκόπησε πελάτη, διαμαρτυρήθηκε γιατί είχε άλλη τιμή στη βιτρίνα και άλλη του είπε να πληρώσει

Φωτογραφία αρχείου

Κρεοπώλης ξυλοκόπησε πελάτη στην Κρήτη, χθες, Σάββατο, επειδή ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε για την αυξημένη τιμή.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο, με τον κρεοπώλη να επιτίθεται με μπουνιές στον πελάτη που “τόλμησε” να διαμαρτυρηθεί για τις ανατιμήσεις.

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ένας 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης ώστε να αγοράσει κρέας και αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε, πήγε στο ταμείο και διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στην βιτρίνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πελάτης έκανε τα παράπονά του στον 39χρονο ιδιοκτήτη, υπογραμμίζοντας πως τελικά δεν θα το αγοράσει και έφυγε από το κατάστημα, κτευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του.

Κρεοπώλης ξυλοκόπησε πελάτη και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ο εξοργισμένος 39χρονος ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του, ρίχνοντας γροθιές στο κεφάλι, ενώ έσπρωξε βίαια την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα.

Επιπροσθέτως, προκάλεσε και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ ο 46χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και ειδοποίησε την αστυνομία, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος του κρεοπώλη.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ