ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Σκοτεινά μυστικά πίσω από την αύξηση πλούτου μιας οικογένειας – Η νύχτα των αποκαλύψεων

Συλλήψεις και αποκαλύψεις στην Κρήτη. Μέλη της ίδιας οικογένειας διακινούσαν χασίς και κοκαΐνη. Η παρακολούθηση των αστυνομικών έλυσε το μυστήριο…

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή του Φόδελε πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (09-09-2021). Αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι – επτά συλλήψεις, μελών  κυρίως της ίδιας οικογένειας, για διακίνηση ναρκωτικών, χασίς και κοκαΐνης, ενώ συνελήφθησαν και αγοραστές που εντοπίστηκαν κατά τη συναλλαγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, κάποιοι από αυτούς έτρεχαν για να διαφύγουν τη σύλληψη έχοντας πάνω τους τα ναρκωτικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κατασχεθεί περίπου 5-6 κιλά χασίς και σχεδόν 300 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στην τεράστια επιχείρηση σε επίπεδο δυνάμεων συμμετείχαν άνδρες της ΕΚΑΜ, της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών και των ΤΑΕ. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια των συλληφθέντων στην ευρύτερη περιοχή του Φόδελε, τα οποία βρίσκονται κοντά το ένα στο άλλο.

Οι ποσότητες των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν βρέθηκαν κρυμμένες σε καβάντζες σε ρεματιές και σε διάφορα άλλα σημαία στο ύπαιθρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τους διακινητές για μέρες και επιτηρούσαν τις κινήσεις τους.

newsitΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ