ΔΙΑΦΟΡΑ

Κρυφό διαζύγιο για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: Τρέχουν να «εξαφανίσουν» το ερωτικό σκάνδαλο

Τίποτα δεν έμεινε κρυφό – Όλα στην φόρα.

 

Αρκετές πτυχές της προσωπικής ζωής της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου έχουν γίνει γνωστές, με ορισμένα σημεία του παρελθόντος τους, μάλιστα, να είναι αρκετά… πικάντικα, έχοντας ζήσει πρόσφατα και μια νύχτα τρόμου.

Ερωτευμένη με τον επί χρόνια πλέον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Νίκο Ευαγγελάτο, η Τατιάνα Στεφανίδου, έχει κατακτήσει το ελληνικό κοινό. Ωστόσο, πριν από όλη αυτή την αναγνωρισιμότητα, πολλοί Πατρινοί θυμούνται στα μέσα της δεκαετίας του 1990 την ανερχόμενη τότε παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 Τατιάνα Στεφανίδου να επισκέπτεται πολύ συχνά την Πάτρα. Ο λόγος ήταν ο Πατρινός επιχειρηματίας και τότε σύζυγός της Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο οποίος παρότι ζούσε στην Αθήνα με την παρουσιάστρια επισκεπτόταν πολύ συχνά την γενέτειρα.

Μαζί του και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία τον συνόδευε πάντα, και η οποία είχε αποκτήσει και στενές σχέσεις με αρκετούς πατρινούς. Ο γάμος τους διήρκεσε 7 χρόνια και τελείωσε με αιχμηρές δηλώσεις που καταγράφηκαν στον Τύπο της εποχής. Το διαζύγιο εκδόθηκε το 2002. Πλέον η Τατιάνα δεν θέλει ούτε να τον αναφέρει τον συγκεκριμένο!

 

Σκάνδαλο Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

 

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Το ερωτικό σκάνδαλο που θέλει το ζευγάρι να ξεχάσει

Ωστόσο, το όνομα της παρουσιάστριας ενεπλάκη λίγα χρόνια αργότερα για «σκάνδαλο», μπαίνοντας ως «τρίτο πρόσωπο» σε γάμο!

Όλα ξεκίνησαν μόλις έκανε σχέση με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είχε χωρίσει πρόσφατα με την πρώην γυναίκα του Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο με την Ζέτα, αφού ο έρωτας τους είχε σβήσει και μάλιστα είχε φύγει από το σπίτι και έμενε σε ένα κοντινό διαμέρισμα για να μπορεί να βλέπει το παιδί του.

Όταν η Ζέτα λοιπόν, λίγο πριν εκδοθεί το διαζύγιο, έμαθε ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι με μία παρουσιάστρια και συγκεκριμένα την Τατιάνα Στεφανίδου έγινε έξαλλη καθώς οι κακές γλώσσες υποστήριζαν πως από πριν ήταν μαζί και πως εκείνη ήταν η αφορμή να πάρει διαζύγιο από την Ζέτα. Μάλιστα όπως υποστήριζαν τα δημοσιογραφικά γραφεία, η Ζέτα έμαθε ότι ο Νίκος είχε ερωτευθεί την Τατιάνα πριν ακόμη αποφασίσουν να διαλύσουν τον γάμο τους και γι’αυτό όταν εκείνος της ζήτησε διαζύγιο, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου δεν του το έδωσε με αποτέλεσμα να τραβήξει πολλά χρόνια αυτή η κατάσταση μέχρι να εκδοθεί και να μπορέσουν Στεφανίδου – Ευαγγελάτος να κάνουν το επόμενο βήμα!

Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι απλά ιστορίες και η αλήθεια είναι, πως η Τατιάνα και ο Νίκος έκαναν σχέση πολύ αργότερα αφότου πήρε απόφαση ο Ευαγγελάτος να χωρίσει την Θεοδωρακοπούλου.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ