ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Ασγούρου

 

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι οι φωτεινοί σηματοδότες στον ισόπεδο κόμβο Κ-5 της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, «Κόμβος Ασγούρου», πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Χριστοφόρου, στο ύψος του καταστήματος “Γογγάκη”, θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας, μέχρι να αποκατασταθεί σοβαρή βλάβη που προκλήθηκε στο ηλεκτρονικό κύκλωμα του κεντρικού ρυθμιστή. Για λόγους ασφαλείας, και έως αποκατάστασης της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στον εν λόγω κόμβο:

Ενημερώνουμε τους οδηγούς που κινούνται επί της Εθνικής Οδού, στην κατεύθυνση «από Λίνδο προς Ρόδο», πως ΑΠΑΓΟΡΕΥEΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ «ΠΡΟΣ ΙΑΛΥΣΟ». Παρακαλούνται οι οδηγοί που επιθυμούν να κινηθούν προς Ιαλυσό, εναλλακτικά να κινηθούν έως τον κόμβο Κ-4 της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, «Κόμβος Ασγούρου», στο ύψος του καταστήματος “Lidl”.

Ενημερώνουμε τους οδηγούς που κινούνται επί της Νικηφόρου Βρεττάκου, στην κατεύθυνση «από Τρεις προς Εθνική Οδό Ρόδου – Λίνδου», πως ΑΠΑΓΟΡΕΥEΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ «ΠΡΟΣ ΡΟΔΟ». Παρακαλούνται οι οδηγοί που επιθυμούν να κινηθούν προς Ρόδο, εναλλακτικά να κινηθούν έως τον κόμβο Κ-6 της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, «Κόμβος Κοσκινού», αμέσως μετά το κατάστημα “Μουστάκα”.

Παρακαλούνται όλοι οι διερχόμενοι (είτε πεζοί, είτε με οχήματα) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τον κόμβο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή στις ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ, να ακολουθούν την υπάρχουσα ΟΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, να κινούνται με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ και να ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας της αναδόχου εταιρείας.

 

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αποκατάσταση της λειτουργίας της φωτεινής σηματοδότησης.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή και την κατανόησή σας.

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Τ.Ε.Ε. Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Τ.Ε.Δ.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ