ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” στη Λίνδο – Ατελείωτες ουρές οχημάτων προκαλούν χάος

Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” επικρατεί καθημερινά στην δημοφιλέστερη τουριστική περιοχή της Ρόδου, τη Λίνδο, και ειδικά κάθε Τρίτη  κορυφώνεται λόγω των εκδρομών, με αποτέλεσμα να προκαλείται ένα χάος από τις ατελείωτες ουρές των αυτοκινήτων που σχηματίζονται και το πάρκινγκ να αποτελεί είδος…πολυτελείας για τους οδηγούς οχημάτων που αναζητούν επί ώρες μία θέση στάθμευσης.

Μάλιστα και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λίνδου Βαλάντης Λάμπης, έχει επισημάνει το πρόβλημα με δηλώσεις του στον Real Voice 99.5 με το έντονο κυκλοφοριακό που επικρατεί στην περιοχή στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν, σε μία χρονιά που η Ρόδος “πλημμυρίζει” από Τουρισμό και καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Φορτηγά που κλείνουν τους στενούς δρόμους για να ξεφορτώσουν τα εμπορεύματα τους τις πιο ακατάλληλες ώρες, εκατοντάδες πεζών που κατεβαίνουν στην πόλη, αυτοκίνητα που παρκάρουν ανεξέλεγκτα παντού, έλλειψη προσωπικού που θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά, συνθέτουν εικόνες που δεν τιμούν καθόλου την περιοχή, προκαλώντας απίστευτη ταλαιπωρία και αγανάκτηση στους επισκέπτες της Λίνδου.

Το πρόβλημα με το κυκλοφοριακό αλαλούμ αναδεικνύει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και ο γνωστός επιχειρηματίας της Λίνδου, Μιχάλης Ζησιμάτος, συνοδεύοντας το κάτωθι σχόλιο, με σχετικό φωτορεπορτάζ:

Τραγική εξακολουθεί να είναι ή κατάσταση με το κυκλοφοριακό στη Λίνιδο. Φορτηγά που κλείνουν τους στενούς δρόμους για να ξεφορτώσουν τα εμπορεύματα τους τις πιο ακατάλληλες ώρες, εκατοντάδες πεζών που κατεβαίνουν στην πόλη, αυτοκίνητα που παρκάρουν ανεξέλεγκτα παντού, έλλειψη προσωπικού που θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά, συνθέτουν εικόνες που δεν μας τιμούν καθόλου, προκαλώντας απίστευτη ταλαιπωρία και αγανάκτηση στους επισκέπτες της Λίνδου. Χρόνιο πρόβλημα, που κάνεις αρμόδιος δεκαετίες τώρα, δεν προσπαθεί για σοβαρή λύση. Οι σημαντικές και φιλότιμες προσπάθειες του τοπικού συμβουλίου, δυστυχώς δεν έχουν έως τώρα αντιμετωπιστεί με την ανάλογη διάθεση λύσεων στο χρόνιο αυτό πρόβλημα. Ας προσπαθήσουν οι αρμόδιοι να βοηθήσουν άμεσα το μεγάλο αυτό πρόβλημα της Λίνδου.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ