ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: Bίντεο ντοκουμέντο – Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Προσοχή σκληρές εικόνες: Το κεντρικό δελτίο του Mega εξασφάλισε το βίντεο από τη στιγμή που ο 72χρονος στην Κυπαρίσσια πυροβολεί τον 39χρονο Κωνσταντίνο.

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τις εικόνες που μετέδωσε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από τη στιγμή που ο 72χρονος στην Κυπαρισσία πυροβολεί και εν τέλει σκοτώνει τον 39χρονο Κωνσταντίνο, ιδιοκτήτη του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Ο ηλικιωμένος, μπαίνει στο κατάστημα με προτεταμένο το περίστροφο και τη στιγμή που βρίσκονται εντός του μαγαζιού κι άλλοι πελάτες, πηγαίνει από το πλάι του πάγκου και ύστερα από μία δευτερολέπτων στιχομυθία, τον πυροβολεί δίχως δεύτερη σκέψη.

Ακριβώς μπροστά,  όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του Mega, είναι ένας πελάτης, ο οποίος σαστισμένος μεριάζει για να περάσει με αργό βήμα ο 72χρονος που μόλις είχε πατήσει τη σκανδάλη.

Ο πρώην λαχειοπώλης στην Καλαμάτα και πατέρας τριών παιδιών, δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και μάλιστα είπε κατά την κατάθεση του πως ήταν «θέμα τιμής». Μάλιστα παραιτήθηκε του δικαιώματός του να έχει δικηγόρο υπεράσπισης.

Θυμίζουμε πως ο 72χρονος είχε διαμαρτυρηθεί για τον «φουσκωμένο» λογαριασμό του, ύψους 170 ευρώ και ζήτησε από τον Κωνσταντίνο, να τον βοηθήσει να «σπάσει» το συμβόλαιό του. Όταν του εξήγησε ότι δεν γίνεται προκλήθηκε η ένταση και του είπε πως πάει να φέρει το όπλο του.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ