ΔΙΑΦΟΡΑ

Λένα Δροσάκη: Μιλά 1η φορά για τη καταγγελία κατά του Φιλιππίδη – «Αρρώστησα, δεν έχει τελειώσει ακόμη»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Δροσάκη, στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί του Σαββάτου.

H ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει», μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό. Το βίωσα πάλι, λέγοντάς το και στον δικηγόρο. Μετά προσπαθούσα να είμαι λειτουργική γιατί είχα και το παιδί. Οπότε προσπαθούσα να αποστασιοποιηθώ. Δεν ήταν εύκολο. Έκλεινα τηλεοράσεις, δεν διάβασα τι έλεγαν, προσπαθούσα να προστατέψω τον εαυτό μου. Μετά ήρθε η αγωνία για το τι θα γίνει. Δεν έχει τελειώσει το θέμα, ένιωσα ανακούφιση για τα πρώτα δείγματα. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μέσα από το κίνημα metoo είναι ότι κάτι συνέβη» ανέφερε η ηθοποιός.

Αναφερόμενη στην Κάτια Δανδουλάκη, η οποία σταμάτησε τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν έμαθε για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Λένα Δροσάκη, δήλωσε πως, «Τότε είχε αντιληφθεί τα πάντα η Κάτια και όταν δόθηκε η ευκαιρία και η στιγμή μπήκε σαν βράχος μπροστά για να με προστατέψει».

«Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά, να ζητήσουν βοήθεια. Να μην δίνουν την πληγή τους πάνω σε κάποιον άλλον» είπε, ενώ τόνισε ότι θα περίμενε μεγαλύτερη υποστήριξη από τους ανθρώπους του χώρου.

Όσον αφορά την τηλεοπτική συνύπαρξη του συζύγου της, Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τον Πέτρο Φιλιππίδη την περσινή σεζόν στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η ηθοποιός ανέφερε ότι, «Ήταν δύσκολο για τον Αλέξανδρο να δουλεύει μαζί του. Βέβαια, ποτέ δεν μου το μετέφερε εκείνη την περίοδο».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ