ΔΙΑΦΟΡΑ

Λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας: Οι 2 φωτογραφίες των γονιών της Πάτρας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

 

Τις τελευταίες ώρες 2 φωτογραφίες με τους γονείς των τριών παιδιών στην Πάτρα κάνουν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή και σχόλια.

Δύο νέες φωτογραφίες των γονιών της τραγωδίας της Πάτρας κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media, με διόλου κολακευτικά σχόλια να τις ακολουθούν και τους χρήστες του διαδικτύου να δηλώνουν εξοργισμένοι.

Πρόκειται για υλικό που τραβήχτηκε λίγο μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας Δασκαλάκη, το 2019, και πριν τον χαμό των άλλων δύο κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζονται οι δύο γονείς να ποζάρουν χαμογελαστοί κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, από πρωτοχρονιάτικη απόδραση των τριών τους στα χιόνια.

Οι φωτογραφίες προφανώς κοινοποιήθηκαν από πρόσωπα που είναι φίλοι της οικογενείας στα social media, καθώς όλοι τους έχουν κάνει απόρρητα τα προφίλ τους και έχουν «κλειδώσει» όλες τους της φωτογραφίες προκειμένου να μην έχει πρόσβαση σε αυτές ο καθένας στο Facebook.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ