ΔΙΑΦΟΡΑ

Λίγοι μόνο θαυμαστές το κατάλαβαν: Ο λόγος που η Νικολούλη δεν φοράει μαύρο σακάκι για υπόθεση της Πάτρας

Η Αγγελική Νικολούλη επιλέγει προσεκτικά τα σακάκια που θα φορέσει σε κάθε της εκπομπή, αφού υπάρχει εξήγηση πίσω από την επιλογή του χρώματος.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στο βιβλίο της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», που κυκλοφόρησε το 2014, είχε αναφερθεί στα σακάκια της.

Η αναφορά της Αγγελικής Νικολούλη στα σακάκια που επιλέγει στις εκπομπές της

Συγκεκριμένα, είχε γράψει πως το κόκκινο χρώμα το επιλέγει όταν ερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις, χωρίς, όμως, να έχει ψάξει το γιατί συμβαίνει αυτό, ενώ έχει αποκαλύψει πως το μαύρο δεν το θέλουν επάνω της οι τηλεθεατές, γιατί το θεωρούν προάγγελο κακών ειδήσεων.

Γιατί δεν φοράει μαύρο σακάκι η Αγγελική Νικολούλη

Συνεπώς, η παρουσιάστρια δεν φοράει μαύρο σακάκι στις εκπομπές για τα παιδιά στην Πάτρα, αφού δεν έχει μέχρι στιγμής κακές ειδήσεις για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η υπόθεση θανάτου των νεκρών παιδιών στην Πάτρα έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, με το «Φως στο Τούνελ» να σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή των Twitterάδων, όμως, ήταν το λευκό σακάκι που φορούσε η Αγγελική Νικολούλη, καθώς δεν μαρτυρούσε τον δολοφόνο, όπως το κόκκινο.

Αγγελική Νικολούλη σακάκια

Ακολουθήστε τις ειδ

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ