ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο δυο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ στο μπαρ για το πάρτι συνωστισμού στον Άλιμο

 

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κανδύλης ενημερώνει τους δημότες του ότι επιβάλλεται λουκέτο δυο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ για το πάρτι συνωστισμού που έγινε στον Άλιμο.

Όπως έγραψε: «Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα. Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας. Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία. Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000€. Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

Δείτε την ανάρτηση

Μέσα από νέα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media αποκαλύπτεται ότι η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει με πάρτι συνωστισμού μόνο στην Μύκονο αλλά και στην Αθήνα. Κάποιοι πιστεύουν ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Και τα νέα πλάνα από το πάρτι συνωστισμού που έγινε στον Άλιμο με περισσότερα από 1.000 άτομα προσκεκλημένα και με τις αποστάσεις να είναι ανέκδοτο προκαλούν αντιδράσεις.

Στο γνωστό beach bar στον Άλιμο όπως θα δείτε και στα βίντεο το πάρτι ξέφυγε με χορευτές, βεγγαλικά και τον έναν πάνω στον άλλον. Καμία προφύλαξη, κανένα μέτρο και μπροστά στο κέρδος όλα ίσιωμα.

Για το συγκεκριμένο πάρτι έχει ενημερωθεί η δημοτική αρχή και αναμένεται να ληφθούν μέτρα.

Δείτε το βίντεο

 

Από newsit.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ