ΕΛΛΑΔΑ

Λουτράκι: Συγκλονιστικά βίντεο από την ανάσυρση των σορών των τεσσάρων ανδρών από το γερμανικό καταφύγιο

 

Η επιχείρηση κράτησε ώρα και έγινε υπό το φόβο μιας πιθανής έκρηξης στο σημείο. Πώς συνέβη η ανείπωτη τραγωδία που έχει σοκάρει όλη την περιοχή.

Σοκάρουν τα πλάνα από την ανάσυρση των σορών των τεσσάρων ανδρών που βρέθηκαν νεκροί σε γερμανικό καταφύγιο στην περιοχή Καρμπουνάρι στο Λουτράκι.

Στα νέα βίντεο που έρχονται στο φως από το σημείο διακρίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ να ανασύρουν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών. Μάλιστα η συγκεκριμένη επιχείρηση κράτησε ώρα και έγινε υπό το φόβο μιας πιθανής έκρηξης στο σημείο.

 

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Ολα ξεκίνησαν στις  2 τα ξημερώματα στο Λουτράκι, καθώς μια γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία για τέσσερα άτομα που βρέθηκαν νεκρά σε χαράδρα σπηλαίου στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας από 34 έως 65 ετών.

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί της είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις άνδρες βρίσκονταν σε παλιό γερμανικό καταφύγιο και έσκαβαν με κατεύθυνση προς δεύτερο καταφύγιο, που βρίσκεται κοντά. Μάλιστα, από τις έρευνες προκύπτει ότι δεν πήγαν πρώτη φορά εκεί, αλλά το επισκέπτονταν συχνά. Οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια και διάφορα εργαλεία, ωστόσο δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

Εκτιμάται ότι ο θάνατος τους προήλθε από αναθυμιάσεις, καθώς όταν ο πρώτος πυροσβέστης μπήκε στη σπηλιά, βγήκε αμέσως και ειδοποίησε τους συναδέλφους του πως έπρεπε να μπουν μέσα με μάσκες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ