ΔΙΑΦΟΡΑ

«Λύγισε» ο πιλότος: «Από άνθρωπο σε άνθρωπο, δεν έχω δύναμη…»

Σε τραγική κατάσταση ο 32χρονος.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά.

Την ώρα που πληροφορίες από την Αστυνομία θέλουν την έρευνα να βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, ο ίδιος αρνείται να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σκίτσο του άνδρα που ο ίδιος περιέγραψε στο Ανθρωποκτονιών ως «μεγαλόσωμο και γεροδεμένο»

«Για το σκίτσο θα ρωτήσω την Αστυνομία αν μπορώ να μεταφέρω κάτι και θα σας πω», ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, μη μπορώντας να μην δώσει απάντηση και για τα δημοσιεύματα που τον φωτογραφίζουν ως τον δολοφόνο της 20χρονης.

«Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρώ την κόρη μου. Σας λέω από άνθρωπο σε άνθρωπο ότι δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου», σχολίασε ξεκαθαρίζοντας πως δεν σκοπεύει να «απολογηθεί» σε όσους τον έχουν ήδη καταδικάσει. 

Την ίδια ώρα, όπως μαθαίνουμε, έχει λάβει οδηγίες από την Αστυνομία να μην αποκαλύπτει το παραμικρό για τις έρευνες στο σημείο που έχει ενημερωθεί, καθώς το τελευταίο που επιθυμεί το Ανθρωποκτονιών είναι να γίνει ακόμα πιο δύσκολη η όλη διαδικασία της έρευνας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ