ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 14χρονη κοπέλα που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο η νεαρή κοπέλα που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη.

Η άτυχη κοπέλα, που σύμφωνα με το cretapost είναι μόλις 14 χρονών έπεσε στο κενό από τα Ενετικά Τείχη, στην περιοχή Κομμένο Μπεντένι στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 και μισή το βράδυ. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, Ανέστης Κιούλπαλης, «το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Αυτή την ώρα τα τραύματα του, που είναι πολλαπλά, διερευνώνται από τους γιατρούς. Εμείς είμαστε σε θέση εφόσον κριθεί αναγκαίο να το νοσηλεύσουμε στη ΜΕΘ, εφόσον δεν θεωρηθεί απαραίτητο – λόγω της ηλικίας του – να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ».

«Η ανήλικη ήρθε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Βρίσκεται διασωληνωμένη ενώ όλοι οι γιατροί του Βενιζελείου έχουν κινητοποιηθεί και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό», επεσήμανε στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης.

Επίσης άμεσα ενημερώθηκε και η αστυνομία που διερευνά το περιστατικό, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη βρέθηκε στο κενό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, cretapostΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ