ΔΙΑΦΟΡΑ

Mad Clip: Διέρρευσε ακυκλοφόρητο βίντεο στο Instagram μαζί με την Αρετή λίγο καιρό μετά τον θάνατό του

 

Ο θάνατος του γνωστού τράπερ Mad Clip απασχολεί ακόμα καθώς μετά την κηδεία του πολλά είναι τα βέβηλα στιγμιότυπα που έχουν διαρρεύσει.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παραμένουν τα κοντινά πρόσωπα του γνωστού τράπερ Mad Clip. Ο τράπερ έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πρώτα βρισκόταν σε γάμο κοντινού προσώπου του.

Μέσα σε όλα ένα πρόσωπο το οποίο συζητήθηκε αρκετά ήταν και η πρώην σύντροφός του, Αρετή με την οποία ήταν αρκετά χρόνια μαζί. Η ίδια είναι εξαφανισμένη από τα social media μετά από τον άδικο χαμό του αγαπημένου της.

Η 22χρονη Αρετή παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προχώρησε ωστόσο στην ενεργοποίηση του λογαριασμού της στο instagram, o οποίος όμως παραμένει ιδιωτικός και χωρίς φωτογραφία προφίλ.

Από την άλλη κάποιος θαυμαστής του ζευγαριού, προχώρησε στη δημιουργία ψεύτικου λογαριασμού με το ίδιο όνομα που χρησιμοποιεί η Αρετή στο instagram. Μάλιστα φωτογραφία προφίλ είναι μία που  οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά. Να σημειωθεί πως στην περιγραφή του συγκεκριμένου λογαριασμού η Αρετή υποτίθεται πως γράφει: «RIP to my Soulmate».

Η ανάρτηση για τον Mad Clip και την ΑρετήΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ