ΔΙΑΦΟΡΑ

Mad Clip: Η αποκάλυψη για την Αρετή και όσα εκλάπησαν από τη σορό του (Vid)

Ο παππούς του τράπερ μίλησε στο «Πρωινό» και έκανε μια μάλλον άτοπη δήλωση για την πρώην σύντροφο του εγγονού του.

Τροχαίο Mad Clip | Σε πολύ άσχημη κατάσταση η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Δύο 24ωρα μετά την κηδεία του Mad Clip, ο παππούς του, ίσως παρασυρμένος από τα συναισθήματα για την απώλεια του εγγονού του, προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού», όπου μίλησε για την Αρετή, την πρώην σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε κι ότι έκλεψαν από τον νεκρό εγγονό του το κινητό του τηλέφωνο και έναν σταυρό αξίας 10.000 ευρώ.

«Ευχαριστώ όλη τη νεολαία της Ελλάδας που αυτό που συνάντησα χθες στον επικήδειο στο νεκροταφείο…Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια υποδοχή.

Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και δε μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του. Τελευταία φορά τον είδα στις 20 Ιουλίου, γιατί εγώ είμαι στο χωριό. Με έβαλε στο αυτοκίνητο αυτό που δυστυχώς τον σκότωσε. Αυτή την Porsche. Κάπου πήγαμε και γυρίσαμε. Όταν έφυγα μου είπε “παππού σε αγαπάω” και του είπα “και εγώ σε λατρεύω”.

Μετά πήγα 2-3 φορές στο σπίτι και χτύπαγα το κουδούνι και δυστυχώς είχε κατεβάσει τον διακόπτη. Δεν ήταν στο κουδούνι, διότι από ότι φάνηκε, είχαν σπάσει τις σχέσεις με την Αρετή, τη λεγόμενη.

Που παρουσιάστηκε πως δήθεν τον αγαπάει. Ο εγγονός μου την αγάπαγε, αλλά αυτή την πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει τον Φεβρουάριο του 2021 πως αν η Αρετή τα χαλάσει με τον Παναγιώτη, εκείνος δε θα αντέξει. Και στον γάμο που ήταν, ούτε μιλήσαν καθόλου.

Όταν έγινε το τροχαίο εγώ ήμουν στο χωριό. Με πήρε η μητέρα του, η νύφη μου και μου ζήταγε το τηλέφωνο του Δημήτρη, του πατέρα του. Και έκλαιγε. Εγώ κατάλαβα και ρωτούσα αν έπαθε τίποτα το παιδί. Δε μου έλεγε. Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άνοιξα την τηλεόραση και το είδα. Είπα στη γυναίκα μου “πάει το παιδί, σκοτώθηκε”» .

Πώς γίνεται να σκοτωθεί το παιδί; Ούτε νερά ούτε τίποτα δεν υπήρχαν.Ο εγγονός μου δεν ήταν οδηγάκι. Στην Κύπρο ασχολούνταν με αγώνες. Από τη σορό έλειπε ο σταυρός αξίας που μπορεί να είχε 10.000 ευρώ. Κάποιος τον πήρε. Έλειπε και το τηλέφωνο. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ… Πάντα τον φορούσε», κατέληξε.

https://player.glomex.com/integration/1.581.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.581.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D4059a01hkfo46vm0%26playlistId%3Dv-ce4btkuy2gyp-st%26playlistIndex%3D0&integrationId=4059a01hkfo46vm0&playlistId=v-ce4btkuy2gyp-st&playlistIndex=0ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ