ΔΙΑΦΟΡΑ

Mad Clip: Ο κολλητός του σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τον όρκο που έδωσε μετά τον τραγικό θάνατό του

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο στενός φίλος του Mad Clip, FY,ο οποίος αποκάλυψε πως ο τράπερ σκόπευε να πουλήσει την Porsche, με την οποία τελικά έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

«Ήμασταν το ίδιο αίμα. Για εμένα ήταν ο μεγάλος μου αδερφός. Τον γνώρισα σε ένα στούντιο στην Θεσσαλονίκη το 2017. Θαύμαζα την διπλωματικότητα και ην δίψα του για δουλειά. Το πόσο έξυπνος ήταν. Ήθελε πάντα να ανεβαίνει, ήταν τελειομανής. Ανατρίχιασα, γιατί έκανα το γκράφιτι εις μνήμην του. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ένιωθα πως κάποια στιγμή θα περάσει και θα τον δω», ανέφερε ο FY.

Mad Clip: Ο κολλητός του σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τον όρκο που έδωσε μετά τον τραγικό θάνατό του

«Το κακό ήταν πως ήθελε να πουλήσει το αμάξι του. Το είχε βάλει στο γκαράζ κι έλεγε πως δεν ήθελε να του βάλει άλλα χιλιόμετρα. Έτρεχε μεν, αλλά το τιμόνι ήταν στιβαρό. Δεν ήταν όποιος να ‘ναι, ήξερε τι έκανε. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί έχω υπάρξει συνοδηγός του. Έχω ορκιστεί στην μνήμη του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξανατρέξω. Όταν είσαι μέσα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο, από τον θόρυβο που κάνει, μόλις το ανοίξεις, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά».

Τέλος, περιέγραψε την τελευταία φορά που είδε τον κολλητό του φίλο, δύο ώρες πριν το τροχαίο δυστύχημα. 

«Τον είδα δύο ώρες πριν το δυστύχημα, στο ίδιο τραπέζι καθόμασταν. Ακόμα, δεν το πιστεύω. Ακούω τα ηχητικά του. Αφού έφυγα από τον Ευαγγελισμό, τον πήρα τηλέφωνο. Πήγα στο σημείο του τροχαίου, τον βγάλανε, ακολουθήσαμε το ασθενοφόρο και εκεί μας το ανακοίνωσαν. Μου λείπει. Νόμιζα πως θα το συνειδητοποιήσω στην κηδεία του, αλλά ακόμη δεν… Τον είδα μέσα στην γη και ακόμα δεν το πιστεύω», εξήγησε.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ