ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαγιορκίνης: Μην μας ξεγελάει η μικρή ανάσχεση του δεύτερου κύματος! Φοράτε μάσκες

Η ενημέρωση των έξι για τον κορονοϊό στην Ελλάδα επέστρεψε με δυο παλιούς γνώριμους, τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά και ένα νέο πρόσωπο τον Γκίκα Μαγιορκίνη. Σήμερα 25/08 ανακοινώθηκαν 168 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Κανονικότητα και στην ενημέρωση για τον κορονοϊό από σήμερα που επιστρέφει στην παλιά της ώρα και με ένα νέο πρόσωπο. Τον καθηγητή, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Εκτός από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ο κ. Μαγιορκίνης θα είναι «στο πόδι» του συναδέλφου Σωτήρη Τσιόδρα όταν δεν θα μπορεί λόγω υποχρεώσεων να είναι στην ενημέρωση, όπως γίνεται και σήμερα.

Η ενημέρωση θα γίνεται στις 18.00 δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Ήδη σήμερα ανακοινώθηκαν 168 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας την ενημέρωση ο Γκίκας Μαγιορκίνης είπε ότι είναι ενθαρρυντικό μεν το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα φαίνεται μια ανάσχεση στο δεύτερο κύμα των κορονοϊού αλλά τόνισε ότι δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Τόνισε ότι αποδεικνύεται πως είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Δείτε την ενημέρωση

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ