ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαλλιάκας: «Πανέτοιμη η Ρόδος και αναμένει τις εξελίξεις»

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ρόδου τόνισε ότι τα «ελάφια» προετοιμάζονται πυρετωδώς αναμένοντας τις εξελίξεις.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς θα ήθελα να αναφερθώ στην κίνηση του προέδρου μας, κ. Μαρτίνη να πληρώσει απάντες στον σύλλογο και ενώ βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, με αποτέλεσμα κάτι τέτοιο να φαντάζει όχι και τόσο εύκολο για να γίνει πράξη! Ωστόσο ο κ. Μαρτίνης προκάλεσε μία ευχάριστη έκπληξη σε όλα τα μέλη της ομάδας και γι αυτό οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωση τους θέλησαν να τον ευχαριστήσουν.

Η Ρόδος για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι είναι και λειτουργεί ως οικογένεια!

Μιας και αναφέρθηκα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, θα ήθελα να πω ότι παρότι όλοι οι χώροι προπόνησεις είναι κλειστοί λόγω του κορονοϊού, ο προπονητής μας σε συνεννόηση με τον γυμναστή, καθημερινά δίνει προγράμματα ατομικά στους ποδοσφαιριστές και τους παρακολουθεί διαδικτυακά με σκοπό άπαντες να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που επιστρέψουμε στην κανονικότητα!

Σε περίπτωση που επιστρέψουμε στα γήπεδα με σκοπό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εμείς από την πλευρά μας είμαστε πανέτοιμοι!

Από την άλλη όμως θα ήθελα να πω ότι αν δεν ξεκινήσουμε, τότε κατά την προσωπική μου άποψη το σενάριο της αναδιάρθρωσης θα πρέπει να γίνει πράξη. Αναφέρομαι σε αυτό γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να διορθωθεί η περσινή αναδιάρθρωση, η οποία γύρισε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω!

Πάντως η Ρόδος όπως λέει και ο πρόεδρος μας είναι πανέτοιμη να αγωνιστει σε ακόμη μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που συμμετείχε φέτος και πανάξια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια! Επίσης, η ιστορία της Ρόδου και φυσικά η διοίκηση της, επιτάσσει την ανάγκη να βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία της χώρας!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ