ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάνος Δασκαλάκης: «Εγώ μια ημέρα πένθησα θέλω να συνεχιστεί η ζωή» – Όσα φέρεται να είπε ο 30χρονος στη Ρούλα μετά το θάνατο της Μαλένας

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες μετά το θάνατο της Μαλένας, ανάμεσα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, επιχειρεί να ρίξει φως στη σχέση του ζευγαριού και τις ισορροπίες μεταξύ των δύο γονέων. Παράλληλα, ανατριχιάζουν τα 55 δραματικά λεπτά και η «αιφνίδια υποτροπή».

Η μεταστροφή και η εν γένει στάση του Μάνου Δασκαλάκη, μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως ένα περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, και δείχνει πως ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν διαφορετικά την απώλεια του πρώτου τους παιδιού σε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με μαρτυρία, που επικαλείται το δημοσίευμα, η 33χρονη βίωνε το δικό της «Γολγοθά» για τον χαμό της Μαλένας ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν υποστηρικτικός απέναντί της, προτρέποντάς την να σταματήσει να θρηνεί «υπενθυμίζοντάς» της πως έχουν ένα ακόμα παιδί. Όπως αναφέρεται έφθασε μάλιστα στο σημείο να πει δημοσίως: «Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα».

«Μετά τον θάνατο της Μαλένας, αντί να μας δέσει όλο αυτό άρχισε να μας απομακρύνει και εμένα προσωπικά άρχισε να με απομακρύνει αυτό πιο πολύ συναισθηματικά από τη συζυγική μας σχέση. Δηλαδή η Ρούλα προσπαθούσε να συνέλθει από την απώλεια του παιδιού μας, ενώ εγώ ασχολιόμουν περισσότερο με το άλλο μας παιδί, την Τζωρτζίνα μας» αναφέρει ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεση του στη 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, μετά την παράσταση πολιτικής αγωγής για τον θάνατο της 9χρονης.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ