ΔΙΕΘΝΗ

Μαντλίν ΜακΚάν – Ξεσπούν οι γονείς της 22χρονης: «Είμαστε συντετριμμένοι» – Οι απειλές της και οι ψυχίατροι

 

«Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια»… Ξεσπούν οι γονείς της 22χρονης Τζούλια Βέντελ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν που εξαφανίστηκε το 2007

Δηλώνουν συντετριμμένοι για τη νεαρή γυναίκα από το Βρότσλαβ που σε λογαριασμό που δημιούργησε στο Instagram ως @iammadeleinemcann, λέει ότι  η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος και να είναι 19 ετών, όσο θα ήταν τώρα η Μαντλίν αν ζούσε.

Μέχρι στιγμής η βρετανική αστυνομία δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Η πρώτη ανακοίνωση ωστόσο ήρθε από τους γονείς της ίδιας της 21χρονης Τζούλιας οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα διαδραματίζονται…

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Τζούλια είναι η κόρη, η εγγονή, η αδερφή, η ανιψιά, η ξαδέρφη και η θετή μας κόρη. Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Οι γονείς του κοριτσιού πρόσθεσαν ότι τις ίδιες φωτογραφίες έχει και η Τζούλια, η οποία έχει μετακομίσει από το πατρικό της.

Οι απειλές

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με την Τζούλια. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Τζούλιας εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει» τονίζουν οι γονείς της 22χρονης.

Κατά τη γνώμη τους, η Τζούλια αρνείται τη θεραπεία, δεν παίρνει τακτικά φάρμακα. «Πάντα ήθελε να είναι δημοφιλής. Αυτό που συμβαίνει τώρα της έχει δώσει 1 εκατομμύριο οπαδούς. Φοβόμαστε ότι η Τζούλια θα κάνει το αναπόφευκτο. Το Διαδίκτυο δεν ξεχνά και είναι προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μαντλίν» αναφέρεται στη δήλωση.

Η Τζούλια Βέντελ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν, παραδέχτηκε ότι μεγάλωσε από ανάδοχη οικογένεια. Η 22χρονη εφιστά την προσοχή και στις ομοιότητες της ίδιας με την αγνοούμενη Βρετανίδα. Ισχυρίζεται επίσης ότι έχει επαφή με την ξαδέρφη της Μαντλίν.

Οι γονείς της Μαντλίν έχουν ζητήσει ήδη να διεξαχθεί τεστ DNA προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την 22χρονη.

protothema



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ