ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μαρία Καμμά στον RV: Δέχθηκα επίθεση από έναν λιμενικό με συμπεριφορά μαινόμενου ταύρου – Το θέμα δεν θα μείνει έτσι (HX)

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες στην Τήλο, με πρωταγωνιστή έναν λιμενικό που υπηρετεί στο νησί, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στην Δήμαρχο Μαρία Καμμά, με ακατονόμαστες εκφράσεις και απειλές, φθάνοντας στο σημείο μάλιστα να εκστομίσει την αδιανόητη φράση «ότι καλό θα είναι να σας πάρουν οι Τούρκοι να ησυχάσουμε”.

Εμβρόντητοι κάτοικοι και επισκέπτες παρακολουθούσαν έξω από το δημαρχείο τον λιμενικό σαν μαινόμενο ταύρο να επιτίθεται φραστικά στην πρώτη πολίτη του νησιού, όπως περιέγραψε η Δήμαρχος μιλώντας στο σταθμό μας.

Η κα Καμμά σοκαρισμένη από το συμβάν, μετέβη στο λιμενικό σταθμό, όπου κατέθεσε αναφορά για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ όπως τόνισε μιλώντας στον Real Voice 99.5 η Δήμαρχος, το θέμα θα φθάσει μέχρι και το Αρχηγείο του Λ.Σ.

“Λυπάμαι πολύ γιατί ένας νέος άνθρωπος μπορεί να χάσει τη δουλειά του, αλλά η κατάσταση ήταν απερίγραπτη. Κατέθεσα αναφορά στον Λιμενάρχη, αλλά το θέμα θα φθάσει μέχρι το Αρχηγείο. Να με βρίζει ο συγκεκριμένος με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά δεν περιορίστηκε εκεί ο εν λόγω λιμενικός, αφού εξύβρισε και μία παραθερίστρια που βρίσκεται στο νησί. Για κακή του τύχη, ήταν εκεί και μία δημοσιογράφος από την Αθήνα, η οποία απευθυνόμενη στον ίδιο του είπε πως είναι δυνατόν να μιλάς έτσι στην Δήμαρχο του νησιού; Ο συγκεκριμένος την ώρα του συμβάντος δεν ήταν εν ώρα υπηρεσίας, δεν ήταν ένστολος και στη σύστασή μου να απομακρύνει από το σημείο το όχημά του, αφού βρήκα το δρόμο κλειστό και μια σειρά από ΙΧ και ένα λεωφορείο να μην μπορεί να περάσει, μου είπε “όταν εσείς κλείνετε το λιμάνι είναι καλά”; Δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ήταν σαν μαινόμενος ταύρος και αν συμπεριφέρεται έτσι σε έναν αιρετό, ποια μπορεί να είναι η αντιμετώπιση ενός απλού πολίτη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Καμμά.

Όπως είπε μιλώντας στο σταθμό μας η κα Καμμά δεν είναι το μοναδικό περιστατικό από τον συγκεκριμένο λιμενικό και από συναδέλφους του ΟΥΚάδες που υπηρετούν στο νησί το τελευταίο εξάμηνο, οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν στρατάρχες και δημιουργούν κακή εικόνα σε ένα νησί που πρωτοπορεί και προσπαθεί να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης, τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι είναι αρκετά τα παράπονα για διάφορα περιστατικά από τους συνδημότες της.

Η Δήμαρχος της Τήλου πρόσθεσε ότι όλα ξεκίνησαν μετά από σύσταση της ιδίας προς τον λιμενικό να μετακινήσει το όχημά του από το σημείο που παρεμπόδιζε την κυκλοφορία και ήταν αδύνατη η διέλευση του λεωφορείου, ενώ οι φραστικές επιθέσεις εναντίον της συνεχίσθηκαν και από τη συμβία του λιμενικού, εκπαιδευτικό που υπηρετεί στο νησί. “Η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός μου είπε γι’ αυτό δεν θέλει κανένας να έρχεται στο νησί σας και διάφορα άλλα. Μία γυναίκα που πέρυσι δίδασκε στα παιδιά μας εδώ στο νησί”, είπε χαρακτηριστικά η κα Καμμά.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ