ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαρία Παπαλάμπρου: Πως είναι σήμερα η Νάνσυ απ’το οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 20 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Μαρία Παπαλάμπρου: Πρόκειται για τη γνωστή ηθοποιό της Ελληνικής τηλεόρασης. Πάνω από είκοσι χρόνια πέρασαν από τότε που συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα, η ίδια συμμετείχε στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του». Επίσης, η ίδια είναι γνωστή και από την αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Η γνωστή ηθοποιός είχε μείνει στη μνήμη όλων ως «Νάνσυ» από την πολυαγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Μαρία Παπαλάμπρου που υποδύονταν την όμορφη χορεύτρια που ερωτεύτηκε ο «Μάκης», που υποδύονταν ο επίσης γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης.

Μαρία Παπαλάμπρου: Τι κάνει σήμερα

Σήμερα, η ηθοποιός είναι σχεδόν ίδια με τότε. Η μόνη διαφορά είναι πως πλέον ασχολείται με τον κόσμο πίσω από τις κάμερες και την παραγωγή. Δηλαδή, δεν ασχολείται, με την υποκριτική. Η Μαρία ζει στο Βερολίνο κατά κύριο λόγο τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ έχει μία κόρη τη Φαίδρα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2019.

Πριν από λίγους μήνες, η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Star «Φωλιά των ΚουΚου» και μπορείς να δεις πώς είναι σήμερα στο video που ακολουθε

Μ. Παπαλάμπρου: Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν πως είναι σήμερα, η Ελληνίδα ηθοποιός

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ