ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ξέσπασε σε κλάματα για τον Γιώργο Λιβάνη στον αέρα του ΣΚΑΪ (Vid)

Στο «Love It» και την Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά τον ημιτελικό του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Εκεί, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον Γιώργο Λιβάνη, με τον οποίο βρισκόταν σε σχέση όταν μπήκε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος, ωστόσο, όπως μαθεύτηκε, είχε πάψει εδώ και καιρό να την περιμένει, μετά τα όσα είδαμε στα επεισόδια και τη σχέση της Μαριαλένας με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί την εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπορούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μία συζήτηση μαζί του», είπε και συνέχισε:

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό. Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγούμουν. Μπορεί έξω να θέλεις μία αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», είπε ξεσπώντας σε κλάματα στον αέρα του ΣΚΑΪ.

https://player.glomex.com/integration/1.549.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.549.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D40599w17kov6ivdj%26playlistId%3Dv-ccl62uuafw4h-se%26playlistIndex%3D0&integrationId=40599w17kov6ivdj&playlistId=v-ccl62uuafw4h-se&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ