ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαρίνα Πατούλη: «Είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής. Νιώθεις πένθος μετά τον χωρισμό»

Η ίδια συμμετέχει αυτή την περίοδο στο J2US και μίλησε γι’ αυτό αλλά φυσικά και για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

«Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα. Κάνω την επανεκκίνησή μου. Οι στιγμές του διαζυγίου είναι δύσκολες αλλά όταν έχει περάσει ένα χρονικό διάστημα κι έχουν γίνει και κάποιες διεργασίες μέσα σου, αποδέχεσαι τη νέα κατάσταση. Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα» δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη και συνέχισε:
«Το θέμα είναι ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Είμαστε καλά. Ο χωρισμός ήταν ένα αναπάντεχο, ένα αιφνίδιο γεγονός, για αυτό όπως μοιράστηκα με τον κόσμο τις δύσκολες στιγμές μου, έτσι είπα να μοιραστώ και τη χαρά μου. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Πόνεσα πάρα πολύ και υπάρχει ένα κύμα γυναικών που με αγκάλιασε».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εγώ αυτό που ένιωσα ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη και προσγειώθηκα. Πρέπει να στηρίξεις το παιδί σου, να μην σε βλέπει στενοχωρημένη. Δεν ξέρω αν το κατάφερα και πολύ αυτό, γιατί πράγματι ήμουν πολύ άσχημα. Δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν μπορούσα να δουλέψω. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, θέλω να τα ξεχάσω. Είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής. Νιώθεις ότι είναι πένθος, η απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου. Είναι χειρότερο από το πένθος. Γιατί στο πένθος ο άλλος δεν απομυθοποιείται. Φεύγει από τη ζωή και σου μένει και καλή ανάμνηση. Όταν αντιμετωπίζεις το άδειασμα ενός ανθρώπου που τον έχεις πιστέψει πάρα πολύ ισοπεδώνεσαι».

Δείτε το βίντεο:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ