ΔΙΑΦΟΡΑ

Μάρκος Σεφερλής για Mad Awards: Mπερδεύτηκαν Snik και Light λόγω… γηπέδου και Tae Kwo Do

«Τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν, δεν ήξεραν ότι είναι βραδιά μουσικών βραβείων», είπε μεταξύ άλλων, ο κωμικός ηθοποιός σε ένα καυστικό σχόλιο που έκανε, αλλά και για να σπάσει την… αμηχανία

Με χιούμορ προσπάθησε να αντιμετωπίσει ο Μάρκος Σεφερλής την… άβολη στιγμή της χθεσινής βραδιάς των Mad Video Music Awards 2022, όταν τράπερς πιάστηκαν στα χέρια και μαζί με αυτούς και οι μπράβοι τους. Ο κωμικός ηθοποιός πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στη σκηνή των Mad για να απονείμει ένα βραβείο και πήρε θέση για το σκηνικό που προηγήθηκε ανάμεσα στους τράπερς, θέλοντας να… σπάσει τον πάγο.

«Τα παιδιά μπερδεύτηκαν τους λένε θα πάμε γήπεδο Tae Kwo Do, άρα για ξύλο μας θέλουν, δεν ήξεραν ότι είναι βραδιά μουσικών βραβείων», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων, ο Μάρκος Σεφερλής από τη σκηνή των Mad awards. Σίγουρα ήταν μια στιγμή με τον δικό του τρόπο σχολιασμού της επικαιρότητας και μάλλον δεν είχε και πολύ άδικο, αφού περισσότερο για πολεμικές τέχνες φαίνεται πως πήγαν εκεί οι LightSnik και Trannos.

reader.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ