ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μάσκες, γάντια και αντισηπτικά μοίρασε ο δήμος Σύμης – Απολύμανε δημοτικά κτίρια, σχολεία και αρκετά καταστήματα!

 

Ο δήμος Σύμης με βάση τα κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του Κορωνοϊού COVID-19, και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του προέβη στην απολύμανση δημοτικών κτηρίων, δημοτικών υπηρεσιών, σχολικών κτηρίων όλων των βαθμίδων καθώς και αρκετών καταστημάτων του νησιού υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία παραμένουν ανοιχτά με βάση τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Επίσης,  προέβη στην κατεπείγουσα προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής και για το λόγο αυτό  φρόντισε να καλύψει όλα τα σώματα (Στρατό, Αστυνομία,  Λιμεναρχείο, Ιατρείο) και τις υπηρεσίες του με τα κατωτέρω:

Αντισηπτικά  χεριών 450ml 75% αιθανόλης, μάσκες χειρουργικές, μάσκες FFP3, γάντια ελαστικά μιας χρήσης latex (συσκ. 100 τεμ.), φόρμα ολόσωμη ασφαλείας με ποδονάρια, γυαλιά κλειστού τύπου, dalco-100 (φιάλη 4 κιλών).

Ο δήμος Σύμης ενημερώνει ότι όσοι πολίτες του νησιού που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες έχουν ανάγκη από βοήθεια για διάφορες εξυπηρετήσεις μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο Υποστηρικτικής Δομής Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης στο τηλέφωνο 22460-72444 και στο email: domicovid19@yahoo.com.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ