ΔΙΑΦΟΡΑ

MasterChef: Πολύ κακά μαντάτα για τους παίκτες…

Οι τηλεθεατές αναμένεται να τσαντιστούν ακόμα περισσότερο.Το Twitter αναμένεται να πάρει φωτιά.

Δεν πρόλαβαν να πάρουν μία ανάσα οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef και φαίνεται πως μία επιστροφή θα ταρακουνήσει το σπίτι του διαγωνισμού μαγειρικής ξαναρίχνοντας λάδι στη φωτιά του ριάλιτι.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή σεζόν, σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού, θα έχουμε επιστροφές παικτών που αποχώρησαν τους προηγούμενους μήνες. Παίκτες  που θα αλλάξουν τις ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι.

Μία από τις επιστροφές που θα λάβουν χώρα φέτος θα συζητηθεί πολύ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μία από τις τρεις παίκτριες που αναμένεται να ξαναμπεί στο MasterChef θα είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Η παίκτρια που ξεσήκωσε το Twitter, το οποίο πανηγύριζε, κατά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, όταν βρέθηκε άμμος στο πιάτο της στη διαδικασία αντιγραφής πιάτου επιστρέφει στον διαγωνισμό.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι φέτος οι τρεις παίκτες που θα μπουν ξανά στον διαγωνισμό θα αναμετρηθούν σε μία από τις δοκιμασίες με κάποιον παίκτη που βρίσκεται ακόμα μέσα στο σπίτι.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ