ΔΙΑΦΟΡΑ

Με το όπλο στο χέρι μετά τη δολοφονία: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Καραϊβάζ (Vid)

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας.

Όλο και περισσότερα στοιχεία συγκεντρώνει καθημερινά η ΕΛ.ΑΣ στην προσπάθειά της να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα των δύο δραστών πίσω από την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής.Μετά το πρώτο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας της Κυριακή, ένα δεύτερο βίντεο απεικονίζει για λίγα δευτερόλεπτα τους δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος την ώρα που απομακρύνονταν από τη σκηνή του φόνου.

Όπως φαίνεται καθαρά στο νέο βίντεο, οι αρχικές εκτιμήσεις και μαρτυρίες ότι ο ένας από τους δύο εκτελεστές φορούσε ρούχα παραλλαγής δεν ισχύει. Στα στοπ καρέ του βίντεο των λίγων δευτερολέπτων φαίνεται ο οδηγός της μηχανής μικρού κυβισμού να φοράει λευκό κράνος, τζιν παντελόνι και χοντρό μπουφάν.

Με το όπλο στο χέρι μετά τη δολοφονία: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Καραϊβάζ

Αντίθετα ο συνοδηγός, δε φοράει κράνος, φοράει full face σκούφο και έναν δεύτερο σκούφο από πάνω, προφανώς προσπαθώντας να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του χωρίς να δυσκολευτεί να εκτελέσει τον στόχο του. Πιθανότατα αυτός είναι και ο άνθρωπος με το όπλο τον 9mm που δολοφόνησε τον Γιώργο Καραϊβάζ.

Το «λάθος» των πληρωμένων, κατά πάσα πιθανότητα, δολοφόνων να εκτελέσουν τον συμβόλαιο θανάτου μέρα μεσημέρι ίσως είναι και το μοιραίο λάθος τους καθώς όλα τα ρούχα τους, η μηχανή και τα αξεσουάρ των δύο εκτελεστών είναι πολύ καθαρά γραμμένα στον φακό της κάμερας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ