ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με τον παραολυμπιονίκη Χ. Ταϊγανίδη θα κολυμπήσει ο Δήμαρχος Φώτης Μάγγος τον περίπλου των Λειψών την Κυριακή!

Για τις 11 Σεπτεμβρίου ορίσθηκε ο κολυμβητικός περίπλους που είχε προαναγγείλει μέσω του Real Voice 99.5 ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, καθώς θα κολυμπήσει στα… βαθιά νερά των Λειψών, σε μία απόσταση περίπου τεσσάρων (4) χιλιομέτρων, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί ως αθλητικό γεγονός!  Ο Δήμαρχος θα έχει μαζί του σε αυτή τη μοναδική εμπειρία τον παραολυμπιονίκη μας, παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο 12 μεταλλίων σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη!

Όπως ο Δήμαρχος Φ. Μάγγος δηλώνει:

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε έναν κολυμβητικό περίπλου με συμβολικό χαρακτήρα που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Λειψών για την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Είναι τιμή μου που θα κολυμπήσω μαζί με τον χρυσό παραολυμπιονίκη μας, παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο 12 μεταλλίων σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, Χαράλαμπο Ταϊγανίδη!

Την Κυριακή θα διανύσουμε μαζί κολυμβητικά μία απόσταση περίπου 4 χλμ, ξεκινώντας από την παραλία Κατσαδιά στις 09:15 ως το λιμάνι.

Μαζί με έναν “πρωταθλητή της ζωής”, θα δώσουμε ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας. Κολύμπι σημαίνει υγεία και ψυχική ανάταση και είναι δικαίωμα όλων.

Σε μία εποχή γεμάτη δυσκολίες, η θάλασσα είναι η καλύτερη θεραπεία. Την Κυριακή 11/9, είστε όλοι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσετε έναν όμορφο αγώνα με νόημα! Ο τερματισμός θα γίνει ανάμεσα στις 10:15 με 10:30 στο νέο προβλήτα, στο ύψος του μπαρ “The Rock”. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση προς τιμήν του παραολυμπιονίκη.

realvoice995.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ