ΔΙΑΦΟΡΑ

Μένιος Φουρθιώτης: «Με αφήσατε 17 μήνες χωρίς δουλειά! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές» (Video)

Αρνήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τους «στημένους» πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο τον Απρίλιο του 2021.

«Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Που αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο, δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη» είπε διαμαρτυρόμενος ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον ιδιοκτήτη του καναλιού που εργαζόταν λέγοντας ότι μεταβίβασε τον σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου πρότεινε τον συγκεκριμένο κι έτσι ξεκίνησε συνεργασία. Ούτε φίλοι είμαστε ούτε εχθροί. Σε αυτόν ζήτησα να φέρει κι έναν ακόμη συνεργάτη για να καλυφθεί το ωράριο. Δούλευα από 7 έως 1 το βράδυ».

https://player.glomex.com/integration/1.813.0/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-cnd1s7bp09s9&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fnews%2Fellada%2F594622-menios-foyrthiwths-me-afhsate-17-mhnes-xwris-doyleia-den-mporw-na-katalabw-giati-katastrefontai-etsi-zwes-video%3Ffbclid%3DIwAR2PqTEN5EZ8mlRNy1BIi9WC_Daug4Rd1WXCoIN6V6xZaPfoY3hCyHCzmTo

athensmagazine.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ