ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο κατηγορούμενους πριν πυροβολήσουν το σπίτι του

Ρεπορτάζ και ντοκουμέντα από το βράδυ που στάθηκε μοιραίο για τον προφυλακισμένο Μένιο Φουρθιώτη παρουσίασε το Open.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ και ντοκουμέντα από το βράδυ που – όπως φαίνεται ως τώρα – στάθηκε μοιραίο για τον προφυλακισμένο Μένιο Φουρθιώτη, παρουσίασε το Open στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε πλάνα από βίντεο που έπαιξε στον τηλεοπτικό «αέρα», φαίνεται μια μηχανή στην οποία επιβαίνουν οι δύο κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση του παρουσιαστή. Όπως αναφέρθηκε, οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους υλικό από κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφεται όλη η διαδρομή των δύο ανδρών κατά την επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.

Πρόκειται για τις 16 προς 17 Απριλίου. Τότε που αρχικά οι δύο κατηγορούμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία και δεν δίστασαν να πυροβολήσουν με καλάσνικοφ ενώ λίγες ώρες αργότερα -σύμφωνα με τη δικογραφία – πήγαν και έριξαν πυρά στο σπίτι του παρουσιαστή.

Επίσης, στα χέρια των Αρχών υπάρχει και φωτογραφία που δείχνει τους δύο άνδρες να κατευθύνονται – με αυτοκίνητο αυτήν τη φορά – προς την οικία του Μ. Φουρθιώτη.

Στην Ζ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Σημειώνεται ότι ο Μ. Φουρθιώτης βρίσκεται πλέον στην Ζ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Την ίδια ώρα, σε γνώση του reader.gr έχει έλθει το σύνολο των αναφορών – καταγγελιών που έκαναν κατά διαστήματα οι αστυνομικοί που είχαν αποσπαστεί στην συνοδεία ασφαλείας του, κάποιοι εκ των οποίων έφυγαν με δική τους πρωτοβουλία και κάποιοι μετά από αίτημα του παρουσιαστή.

Απ’ αυτές είναι εμφανής η απαξιωτική στάση απέναντι τους, καθώς επίσης και η μόνιμη απαίτηση του να επιβιβάζεται σε υπηρεσιακό – συνοδευτικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ., είτε να οδηγεί το δικό του κάποιος αστυνομικός. Η άρνηση τους, μάλιστα, προκαλούσε την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή και ορισμένες φορές την έκρηξη του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ