ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από τρεις μήνες σε κώμα: Η εικόνα του Βασίλη Λεβέντη σήμερα και η δραματική περιπέτεια της υγείας του

 

Για την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό τρεις ολόκληρους μήνες μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Πρωινό» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης.

«Ήταν περιπέτεια. Έχει αφήσει κάποια κινητικά προβλήματα, κάνω φυσικοθεραπείες, αλλά είμαι τελείως καλά».

Βασίλης Λεβέντης: Ζήτησα από το Θεό να επιβιώσω αν είμαι χρήσιμος

«Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μήνες, έκανα την προσευχή μου και είπα: Θεέ μου αν είμαι χρήσιμος να επιβιώσω, αν όχι πάρε με. Ό,τι πεις εσύ Θεέ μου»!

Μιλώντας για την Εύα Καϊλή και το σκάνδαλο με τον χρηματισμό της από αξιωματούχους του Κατάρ υπογράμμισε ότι «Στην Ελλάδα πιστεύετε ότι ο λομπίστας δεν μπορεί να πάει στη Βουλή; Στις εκλογές που βρίσκουν τα λεφτά και μετακινούν ετεροδημότες, κάνουν καταχωρήσεις στις εφημερίδες, βάζουν διαφημίσεις; Η Εύα Καϊλή βράζει σε ένα καζάνι που βράζουν όλοι. Ήταν του Βενιζέλου ιδιαιτέρα τρόπον τινά. Η Καϊλή δεν έφτασε ψηλά. Απλά ήρθε η σειρά της Ελλάδας να βάλει και δεύτερο αντιπρόεδρο.

Το σύστημα είναι διεφθαρμένο και θέλουν να τα ρίξουν μόνο στην Καϊλή και τον σύντροφό της ώστε οι άλλοι να μείνουν αμόλυντοι και να συνεχίζουν να κλέβουν το δημόσιο χρήμα. Η Καϊλή κλέβει λεφτά από το εξωτερικό οι άλλοι κλέβουν από εδώ μέσα».

Αναφορικά με τις ΜΚΟ επεσήμανε «Είθισται στην Ευρώπη οι πολιτικοί να έχουν μεγάλο προϋπολογισμό για ΜΚΟ και δίνουν δωρεές. Όπως εδώ στην Ελλάδα τον να ιδρύσεις ένα ίδρυμα είναι εύκολο αλλά πρέπει να έχεις μέσον για να σου δώσουν τα υπουργεί λεφτά.»

https://player.glomex.com/integration/1.867.1/iframe-player.html?origin=iframe&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.enimerotiko.gr%2F&integrationId=40599z17lb28lctx&playlistId=v-cp2a088o1ny9&playlistIndex=0

Θέση πήρε και για το σκάνδαλο της «Κιβωτού του Κόσμου» και τον Πατέρα Αντώνιο. «Όπως και στην περίπτωση του Παπαντώνη πρέπει να δουν που ξόδεψε τα λεφτά του. Αν πήρε τριάντα και τα έχει ξοδέψει καλώς. Αν όμως έχει ξοδέψει τα πέντε θέλει ξύρισμα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν κατέβει στις εκλογές, ο κ. Λεβέντης απάντησε «βεβαίως και θα κατέβει η Ένωση Κεντρώων παρόλο που τα κανάλια μου κάνουν ατιμίες».

enimerotiko.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ