ΔΙΑΦΟΡΑ

Μετά τις 3 αποβολές: Η συγκλονιστική φωτό της Αλίκης Βουγιουκλάκη που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δει (Pic)

Ο γιος της ανέβασε μία συλλεκτική φωτογραφία από τα πρώτα του γενέθλια.

Μία σπάνια φωτογραφία από το αρχείο της ανάρτησε η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή στο φωτογραφικό blog που διατηρεί στο Instragram της, από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η δημοσιογράφος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Το 1970 το περιοδικό «Φαντάζιο» δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, μονάκριβου γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην σπάνια φωτογραφία, ο μικρός Γιάννης δέχεται ένα τρυφερό φιλί από ένα κοριτσάκι που δεν είναι άλλο από την Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Πέτρου Κουτουμάνου που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή του».

Όταν η Αλίκη νίκησε τις αποβολές: Η σπάνια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της (Pic)

 

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1969 και για την Αλίκη θεωρήθηκε ένα θαύμα καθώς η ίδια είχε αποβάλει στο παρελθόν τρεις φορές, στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται οι προσπάθειες της αείμνηστης ηθοποιού να μείνει έγκυος, φτάνοντας μέχρι και την Παναγία της Τήνου για να κάνει τάμα.

Η εγκυμοσύνη του 1968, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Δασκάλας με τα χρυσά μαλλιά» εξελίχτηκε ομαλά για την Αλίκη και δύο χρόνια μετά βρέθηκε στα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου της να φωτογραφίζεται ευτυχισμένη κρατώντας το χρονιάρικο γιο της, ενώ η κόρη της Ζωής Λάσκαρη του δίνει ένα φιλί.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ