ΕΛΛΑΔΑ

Μετακίνηση εκτός νομού: Οι καλύτερες δικαιολογίες της… εβδομάδας! Από πρόταση γάμου μέχρι σπασμένοι σωλήνες

Δικαιολογίες για Όσκαρ.

Οι έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια είναι αυστηροί. Πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν στο σπίτι τους καθώς δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα. Αρκετοί είναι εκείνοι που στην προσπάθεια τους να πάνε στα χωριά τους για το Πάσχα λένε στους αστυνομικούς ευφάνταστες δικαιολογίες.

Ένας άνδρας υποστήριξε ότι πρέπει να περάσει τα διόδια γιατί έχει υποσχεθεί στην σύντροφό του να της κάνει πρόταση γάμου το βράδυ της Ανάστασης. Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι θέλει να βοηθήσει ένα συγγενή του στον χωριό, ωστόσο ψάχνοντας το πορτμπαγκάζ οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν μια σούβλα και δύο σακούλες με κάρβουνα.

Δύο νεαροί είπαν στους αστυνομικούς ότι ο συμβολαιογράφος τους ζήτησε να μεταβούν στο χωριό προκειμένου να υπογράψουν τα χαρτιά για την μεταβίβαση της κληρονομιάς. Ένας άλλος ανέφερε ότι πρέπει να μεταβεί στο εξοχικό του γιατί πλημμύρισε το σπίτι του και πρέπει να πάει να ελέγξει τα υδραυλικά.

 

«Είναι έγκυος η πεθερά μου»: Κλάμα με την δικαιολογία 50χρονου για να περάσει τα διόδια!

Μετακίνηση εκτός νομού: Απίστευτες είναι οι δικαιολογίες, που χρησιμοποιούν οι επίδοξοι εκδρομείς για να περάσουν τα διόδια με μία εξ αυτών να είναι επική.

Με τα αυξημένα μπλόκα της Τροχαίας στους επίδοξους εκδρομείς ασχολήθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ του Σαββάτου σε ένα από τα κεντρικά της θέματα.

Τότε συνδέθηκε απευθείας με τα διόδια Ελευσίνας όπου και συνομίλησε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκο.

Με όμορφη διάθεση, στην αρχή της σύνδεσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού ρώτησε τον κ. Λάσκο ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι «προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο».

«Είναι έγκυος η πεθερά μου»

Η απόκριση που έλαβε ήταν, βεβαίως, ικανή να λύσει στα γέλια τόσο την Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και τους τηλεθεατές του MEGA.

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

Τότε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».

«Την αγαπάω και γω, κυρία Παναγοπούλου, την δική μου πεθερά. Ειρήσθω εν παρόδω και κάποιος άλλος 70χρονος μας είπε ότι έχει όψιμα ελαιόδεντρα. Φυσικά τον παρακαλέσαμε και επέστρεψε και αυτός ο κύριος πίσω» συμπλήρωσε ο κ. Λάσκος στα MEGA Γεγονότα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ