ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μήνυμα του Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά για τον 1 χρόνο από τη νίκη της ΝΔ στις 7 Ιουλίου.

 

Ένας χρόνος συνεχούς αγώνα για την Πατρίδα και τα νησιά μας.

Ένας χρόνος μεταρρυθμίσεων, πράξεων και αλλαγών από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα σε μόλις 12 μήνες η Κυβέρνηση, με το σχέδιο του Πρωθυπουργού μας, έφερε εις πέρας πολύ σημαντικές διαδικασίες και έλυσε καίρια ζητήματα, τα οποία η προηγούμενη κυβέρνηση είτε αγνοούσε, είτε τα εκμεταλλευόταν για πολιτικό όφελος.

Μέσα σε ένα χρόνο, η Ελλάδα αποκατέστησε τη διεθνή της εικόνα, βελτίωσε την οικονομική της κατάσταση και απέδειξε ότι με πολιτικό σχέδιο και όραμα, μπορεί να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες.

Η αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης δε φάνηκε βέβαια μόνο από αυτά. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίσαμε και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε δύο πολύ σοβαρές κρίσεις, στις οποίες η εγρήγορση και η ετοιμότητα μας φάνηκαν από την αρχή.

Πριν λίγους μήνες, η Ελλάδα απάντησε στις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας, που με εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού επιδίωξε να μεταφέρει κατατρεγμένους ανθρώπους μέσα στην Ελλάδα για να δημιουργήσει τετελεσμένα. Στο Αιγαίο, η ασυδοσία της προηγούμενης κυβέρνησης και των ανοιχτών συνόρων θεωρείται παρελθόν και πλέον κυριαρχεί ο αυστηρος έλεγχος, καθιστώντας τα νησιά μας ασφαλή.

Η δεύτερη μεγάλη κρίση που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση και έχει φέρει εις πέρας, είναι η παγκόσμια υγειονομική κρίση του κορονοϊού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατάφερε όλος ο κόσμος να μιλάει για την Ελλάδα με τα καλύτερα λόγια, για τη γρήγορη αντιμετώπιση του ιού και τη θωράκιση της Ελλάδας απέναντι στον αόρατο εχθρό. Κατάφερε να καταστήσει τη χώρα μας παγκόσμιο υγειονομικό πρότυπο.

Πριν ένα χρόνο οι Έλληνες κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο κόσμους. Τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, των σκοτεινών διαπραγματεύσεων, των προδοτικών συμφωνιών και της ανομίας και από την άλλη πλευρά τον κόσμο της διαφάνειας, της Δημοκρατίας και της προόδου, που εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί η μεγάλη πατριωτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Πριν ένα χρόνο οι Έλληνες έκαναν πράξη το σύνθημα «Ενωμένοι Μπορούμε» και επέλεξαν το σωστό δίνοντας μας ισχυρή λαϊκή εντολή για τη διακυβέρνηση της χώρας με την αυτοδυναμία.

Στις 7 Ιουλίου 2019 , οι Δωδεκανήσιοι δείξατε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με εκλέξατε Βουλευτή Δωδεκανήσου. Ένα χρόνο μετά συνεχίζουμε με την ίδια πίστη, την ίδια ενότητα, το ίδιο πάθος και αγάπη για τα νησιά μας.

Όπως συνήθιζα να λεω προεκλογικά , έτσι και τώρα, «προχωράμε δυναμικά για τα Δωδεκάνησα».

Με εκτίμηση,

Γραφείο Ιωάννη Παππά

Βουλευτή Δωδεκανήσου , ΝΔ

———————————————–

Αυστραλίας 50
851 00  Ρόδος
Τηλ: 2241601447, fax: 2241601448
————————————————-

Βουλής 4, 105 62 Αθήνα 

Τηλ: 2103241512

————————————————–

Ελ.Βενιζέλου 18 ,853 00 Κως

Τηλ:2242020098

—————————————————-

E-mail         pappas12.nd@gmail.com

Site               www.ioannispappas.gr

Facebook    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ