ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια ελληνική εταιρία ” κολοσσός”, βάζει τάξη στην αταξία των πνευματικών δικαιωμάτων

Όλοι οι δημιουργοί εχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο,πού βρίσκονται οι δημιουργίες τους,και τη συχνότητα των εκτελέσεων τους.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο,δημιουργήθηκε το Musicpos απο την Ελληνική εταιρία
Colossus Of Music με έδρα τον Πειραιά.
Μία καινοτόμα πλατφόρμα,έρχεται να λύσει,να διασφαλίσει,καθώς και να φέρει την απόλυτη τάξη στα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα διεθνώς.
Η παγκόσμια εφαρμογή και πλατφόρμα για την απόλυτη διαφάνεια στην μουσική βιομηχανία και την πνευματική ιδιοκτησία έχει έδρα την Ελλάδα.
Σε ένα θολό τοπίο και με πολλές αμφιβολίες από τούς δημιουργούς,για τα ποσά που πληρώνονται αλλά και από τους επιχειρηματίες,για το «ποιόν» τελικά πληρώνουν,μία ελληνική εταιρεία η Colossus Of Music δημιούργησε το Music Pos.
Μια συσκευή αναγνώρισης όπου σε πραγματικό χρόνο αναγνωρίζει τις μουσικές δημιουργίες,τα τραγούδια,που θα παίζουν από όλες τις επιχειρήσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά καί του εξωτερικού. Η πλατφόρμα ανάλυσης με την συσκευή αναγνώρισης δίνει την απόλυτη διαφάνεια που χρειάζεται ο χώρος,με απόλυτη ασφάλεια.
Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο η μη γνώση της πνευματικής ιδιοκτησίας και της αμοιβής.
Είναι ένας χορός πολλών εκατομμυρίων ευρώ όπου δεν αποδίδονται στους πραγματικούς δικαιούχους.
Η Ελληνικά εταιρία,
με το «Musicpos»,
υπόσχεται στους δικαιούχους των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων,
απόλυτη διαφάνεια,με απόλυτη ασφάλεια,σε πραγματικό χρόνο,όλο τον χρόνο,και άμεση πρόσβαση 24/7/365 στα στατιστικά αλλά καί την αμοιβή ακριβώς που τους αναλογεί.
Με λίγα λόγια,
«Οι δημιουργοί και οι καλλιτέχνες θεωρούν τα τραγούδια τους,«παιδιά τους».
Με το Musicpos,θα γνωρίζουν ανα πάσα στιγμή «πού βρίσκονται τα παιδιά τους».
COLOSSUS OF MUSIC 2020ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ