ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μιχάλης Σεΐτης: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα την ώρα του ατυχήματος ήταν αν ήμουν σε όνειρο»

 

Ο Σάββας Πούμπουρας συνάντησε στη Ρόδο τον Παραολυμπιονίκη του στίβου, Μιχάλη Σεΐτη, που μίλησε για το ατύχημα που του στέρησε το πόδι, την προκατάληψη και τα περίεργα βλέμματα όσων των συναντούν και το όνειρο του να φτιάξει το πρώτο τεχνητό μέλος στην Ελλάδα.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα την ώρα του ατυχήματος ήταν αν ήμουν σε όνειρο» λέει χαρακτηριστικά, ο Μιχάλης Σεΐτης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον Σάββα Πούμπουρα, για το ατύχημα που έμελλε να του αλλάξει, ολόκληρη τη ζωή.


«Όταν συνειδητοποίησα ότι τραυματίστηκα είδα τον εαυτό μου να παίρνει μέρος σε αγώνες με το πρόσθετο μέλος»συμπληρώνει ο Παραολυμπιονίκης και επισημαίνει πως δεν έπεσε ψυχολογικά, αντίθετα ένιωσε ευγνώμων γιατί όπως λέει θα μπορούσε να πάθει χειρότερα.

«Το σημαντικό είναι πώς προβάλουμε το πρόβλημα, επειδή δεν με νοιάζει που έχω πρόσθετο μέλος. Ο κόσμος δεν το βλέπει» αναφέρει.

Ο Μιχάλης Σεΐτης είναι αντιδήμαρχος Εμπορίου, στον Δήμο της Ρόδου και δηλώνει πως του δίνεται τώρα η ευκαιρία να μειώσει τους κινδύνους στους δρόμους.

Τέλος, αναφέρει πως με τον νέο νόμο θεωρείται πως έχει 50% αναπηρία, ενώ παλαιότερα 67%, οπότε σήμερα δεν δικαιούται τίποτα.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ