ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μικτά κλιμάκια ελέγχου παραβατικότητας οχημάτων δημόσιας χρήσης

 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου στην οποία οι αρμόδιοι ασχολήθηκαν με την παραβατικότητα των οχημάτων δημόσιας χρήσης. Την σύσκεψη οργάνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Συγκοινωνιών και Μεταφορών Γιάννης Θεμέλαρος και το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της ΔΟΥ, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Τελωνίου, Λιμενικού Ταμείου και του σωματείου ιδιοκτητών φορτηγών δημοσίας χρήσεως « ο Κολοσσός».
Ο αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τους παρισταμένους συνεργασία και την ενεργοποίηση των μικτών κλιμακίων για περισσότερους ελέγχους, έτσι ώστε να περιοριστεί η παραβατικότητα.
Ο πρόεδρος του σωματείου των ιδιοκτητών Κώστας Στυλιανού, επεσήμανε πως οι αυτοκινητιστές επειδή κυκλοφορούν πολύ περισσότερο συναντούν σε καθημερινή βάση παράνομες μεταφορές και γι αυτό ζητούν μεγαλύτερη αστυνόμευση κι έλεγχο για να μην καταστραφούν και καταντήσουν επαίτες.
Έδωσε επίσης, τα συγχαρητήρια του στον αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία του αυτή, τονίζοντας πως πρώτη φορά παρίσταται σε μία ανάλογη συνάντηση. Από την πλευρά τους οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των δημοσίων φορέων άνοιξαν την συζήτηση και πρότειναν διάφορους τρόπους συνεργασίας.

Το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ