ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μήνυμα του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

 

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και στις μαθήτριες της Ρόδου μας για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουν καταφέρει και σίγουροι ότι θα σημειώσουν πολλές νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Με την είσοδό των παιδιών μας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανοίγεται ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή τους, ξεκινά ένα νέο ταξίδι στον κόσμο  της γνώσης από το οποίο εύχομαι να αντλήσουν όλα τα αναγκαία ακαδημαϊκά εφόδια για την μετέπειτά επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους γονείς και όλους τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τα παιδιά και ήταν αρωγοί, καθοδηγητές και συμπαραστάτες τους σε όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης και απαιτητικής διαδρομής.

Σε όλους τους μαθητές αλλά και στις μαθήτριες που προσπάθησαν αλλά δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους. Δεν πρέπει να αποθαρρύνονται και να θυμούνται ότι η ζωή είναι πάντα γεμάτη επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων τους.

Εύχομαι λοιπόν από καρδιάς καλή επιτυχία στο νέο αυτό ταξίδι γνώσεων και εμπειριών! Πιστεύουμε στα νέα παιδιά και ως Δημοτική Αρχή, αγωνιζόμαστε για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και τα εφόδιά τους εδώ στον τόπο τους.

 

Στράτος Καρίκης

 

Αναπληρωτής Δημάρχου

Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής & ΜετανάστευσηςΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ