ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για την εορτή του Πάσχα

 

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε το Άγιο Πάσχα, την Ανάσταση του Κυρίου.

Θα γιορτάσουμε τη νίκη της ζωής απέναντι στο θάνατο με ένα διαφορετικό τρόπο.

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε νέα δεδομένα στις ζωές όλων μας. Ανέτρεψε τα μέχρι τώρα δεδομένα. Έσβησε τα αισιόδοξα σενάρια για την οικονομία. Δημιούργησε νέες συνθήκες και κλίμα αβεβαιότητας στον τουρισμό.

Όμως η μάχη δεν έχει κριθεί. Τίποτε δεν θα χαθεί αν όλοι μας μείνουμε ενωμένοι με τη σκέψη μας σε όλα τα νησιά  μας  και  σε ετοιμότητα για  τις μάχες που πρέπει να δώσουμε  για την ευημερία και την ανάπτυξη που μας αξίζει.

Τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα δείχνουν πως η χώρα μαςπάει καλά σε ότι αφορά την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου και ότι η Ανάσταση από τον εφιάλτη του κορονοϊού δεν θα αργήσει. Αρκεί όλοι μας να μείνουμε δυνατοί  αισιόδοξοι και ενωμένοι.

Να μείνουμε στις εστίες μας, να τηρήσουμε τα μέτρα μεπερισσή ευλάβεια και να κρατήσουμε άσβεστη την πίστη μας. Για να προστατεύσουμε εκείνους που είναι ευάλωτοι  αλλά και εμάς από το θανατηφόρο ιό.

Οι ειδικοί, εξάλλου, είναι σαφέστατοι: η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι ένα σημαντικός παράγοντας για την μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Να τηρήσουμε λοιπόν τα μέτρα  έχοντας πίστη ότι η καταιγίδα, θα περάσει και η ζωή θα νικήσει το θάνατο.

Το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου, η αγάπη η συγχώρηση, το  νόημα της θυσίας του  θα φθάσει παντού και θα γίνει η κινητήριος  δύναμη όλων μας απέναντι σε στις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Καλό Πάσχα σε όλους!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ