ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Τσίπρα στον Πολάκη μετά το «αντάρτικο» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 

Σαφές μήνυμα προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη έστειλε σήμερα (19.02.2023) ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Εκεί, μετά το «αντάρτικο» του Παύλου Πολάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ως χειμερινός κολυμβητής να κάνει το μπάνιο του, ενώ η λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση έχει τίτλο: «Μια χειμερινή βουτιά βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις».

 

Η συμμετοχή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται πλέον αβέβαιη, εκτός αν υπάρξουν καθοριστικές αποφάσεις από τρίτους, καθώς, όπως επισημαίνουν κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε εν θερμώ, στέλνοντας δημοσίως μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα.

Το θέμα ξεκίνησε όταν από τα ψηφοδέλτια που ανακοινώθηκαν έλειπε το όνομα του στενού του φίλου, Μιχάλη Χαιρετάκη.

«Προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα . Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!
Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ