ΔΙΑΦΟΡΑ

«Μήπως να βάλουν και εσάς φυλακή;»: Χαμός στον «αέρα» ανάμεσα σε Ευαγγελάτο και αρνητή γονέα

Ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής LiveNews, όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος συνδέθηκε ζωντανά με έναν πατέρα αρνητή, ο οποίος δεν στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο εδώ και δύο χρόνια.

Ο πατέρας των παιδιών ισχυρίστηκε ότι στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο, ωστόσο οι καθηγητές δεν τα δέχονται χωρίς μάσκα και self test.

«Θεωρούμε ότι παραβιάζονται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα μας, που είναι κατοχυρωμένα από το σύνταγμα. Δεν μπορώ εγώ σαν πατέρας να βάλω μάσκα στο παιδί μου και να του κόψω το οξυγόνο που αναπνέει. Είναι παράλογο αυτό το πράγμα που γίνεται» υποστηρίζει ο αρνητής πατέρας.

«Ήταν ανένδοτοι, τους εξηγήσαμε ότι θα πρέπει να ενημερωθεί ενδεχομένως και η εισαγγελική αρχή, είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση, τίποτα όμως, μας έβρισαν σχεδόν» υπογράμμισε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών Στυλιανός Ρίζος.

Νίκος Ευαγγελάτος: Η αντίδραση του δημοσιογράφου στις δηλώσεις του πατέρα

Να σημειωθεί πως ο κ .Καρακούσης -εκτοξεύοντας ανυπόστατους ισχυρισμούς- κατηγόρησε τον κ. Ευαγγελάτο επειδή δεν φοράει μάσκα στο στούντιο. «Μήπως πρέπει να κλείσει το κανάλι σας; Μήπως να βάλουν και εσάς φυλακή;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος.

Τότε, ο δημοσιογράφος τού εξήγησε ότι δεν φοράει μάσκα γιατί διατηρεί απόσταση δύο μέτρων με τους δημοσιογράφος στο στούντιο και επειδή έχει εμβολιαστεί πλήρως. Στο σημείο εκείνο, ο Νίκος Ευαγγελάτος έδειξε και τη μάσκα που φοράει όλες τις υπόλοιπες ώρες εκτός του στούντιο.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ