ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: “Η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα”

 

Στη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, με αφορμή την ανάρτηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της συζύγου του Πρωθυπουργού, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσω ανάρτησής του, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι τοποθετείται “ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός”, κάνοντας λόγο για “βάναυση στοχοποίηση” της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και μάλιστα, από την ημέρα εκλογής του ως αρχηγός της ΝΔ.

Καταλήγοντας, ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα βρεθεί στο πλευρό της συζύγου στο δικαστήριο, ζητώντας να αφήσουν “εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά του”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πρωθυπουργού:

“Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά.

Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου”.

 

 

news247ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ