ΔΙΑΦΟΡΑ

Μονίμως χυλόπιτα: Τα 2 ανδρικά ζώδια τρώνε συνεχώς Χ από τις γυναίκες

2 ζώδια αντρών που οι γυναίκες βλέπουν μόνο ως φίλους.

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Κι όμως υπάρχουν 2 ζώδια που όσο καλά και αν κατέχουν την τέχνη του φλερτ, οι γυναίκες ανέκαθεν τους έβλεπαν και θα τους βλέπουν αποκλειστικά σαν φίλους.

Οι λόγοι για τους οποίους μπαίνουν αυτόματα στην γνωστή σε όλους μας friendzone διαφέρει κατά περίπτωση, όμως κοιτάζοντας καλά στα μάτια των γυναικών, θα καταλάβεις αυτό το «ωωωωωχ» με το που ξεστομίζεις το ζώδιο στο οποίο ανήκεις.

Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια, έλα πες αλήθεια, το έχεις καταλάβει και εσύ. Είσαι και θα είσαι χωρίς να θες, ο «κολλητός» των γυναικών.

Από εκεί και πέρα στο χέρι σου είναι πως θα μπορέσεις να αλλάξεις τα πράγματα και να πάρεις το πλεονέκτημα…

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι το ξέρουν καλύτερα από όλους. Όταν θα ακούσουν την ερώτηση για το ζώδιό τους, η επόμενη κιόλας στιγμή θα τους έχει βάλει στη λίστα των καλών φίλων. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν «καεί» από έναν τέτοιο και δεν θέλουν να ξαναμπούν σε τέτοιες διαδικασίες. Ο αλέγρος χαρακτήρας, το χιούμορ και η κοινωνικότητα του, κάνει τις γυναίκες να τον θέλουν για φίλο αλλά όχι για σύντροφο.

Φυσικά ο πανούργος Δίδυμος θα αποδεχτεί τον ρόλο του, δίνοντας χρόνο και θα δράσει ανάλογα στην πρώτη ευκαιρία. Το έχει κάνει επιστήμη, δεν είναι κανένας χθεσινός.

2 ζώδια αντρών που οι γυναίκες βλέπουν μόνο ως φίλους

Ζυγός

Η ρομαντική πλευρά, η ευγένεια, η καλοσύνη και η αποφασιστικότητα του Ζυγού τον φέρνουν πρώτο στη λίστα των «καλών φίλων» του ζωδιακού κύκλου. Αν μεταφερθούμε νοερά σε μια παρέα στην οποία κάθε ζώδιο έχει μια θέση, ο Ζυγός είναι εκείνος που κάθεται ήσυχος, ενδιαφέρεται να μάθει τα νέα σου και αυτοπροτείνεται να είναι εκείνος που θα σε συνοδεύσει ως το σπίτι για να μην κινδυνεύσεις.

Τι μας κάνουν όλα αυτά; Τον φίλο που θα ήθελε να έχει κάθε γυναίκα. Τι σημαίνει πως οι προθέσεις του είναι άλλες; Στο μυαλό των γυναικών θα είναι για πάντα η «αδερφή ψυχή» τους.

Μέχρι να απογοητευτούν από κανέναν Κριό βέβαια και πέσουν στην αγκαλιά του…ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ