ΔΙΑΦΟΡΑ

Μόνο μία γυναίκα: Αυτή είναι η τελική 5άδα του GNTM (Pic)

 

Ανδρική υπόθεση θα είναι και φέτος όπως φαίνεται το GNTM. Το ριάλιτι μοντέλων τις τελευταίες δύο σεζόν δέχτηκε και άνδρες διαγωνιζόμενους οι οποίοι και έχουν εξαιρετικές επιδόσεις σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει.

Την περσινή σεζόν, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ήταν ο μεγάλος νικητής. Το μοντέλο με το έντονο βλέμμα είχε ξεχωρίσει από την οντισιόν ακόμη με πολλούς να κάνουν λόγο για νίκη ακόμη και πριν οι διαγωνιζόμενοι μπουν στο σπίτι.

Τα αγόρια έχουν ξεχωρίσει και τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega καλημέρα» στην τελική πεντάδα βρίσκονται τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ στο ριάλιτι παραμένουν ο Αγγαίος Ποθητός, ο Κωνσταντίνος Τσαγγάρης, ο Ναπολέοντας Μήτσης, ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Star, το ριάλιτι μοντέλων θα ολοκληρωθεί γύρω στις γιορτές, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο. Μέσα στον Ιανουάριο βέβαια αναμένεται και η πρεμιέρα του «MasterChef» για έκτη σεζόν στην τηλεόραση του Star.

Σημειώνεται ότι φέτος η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι. Τη θέση της πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ