ΔΙΑΦΟΡΑ

Μουγκρητά, λυγμοί: Στη δημοσιότητα το πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο 100 μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν (Vid)

«Βοήθεια! Βοήθεια». Αυτές είναι οι δύο πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του καθ΄ομολογία γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς τον περασμένο Μάιο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος έστησε ένα σκηνικό ληστείας και υποδύθηκε το θύμα. Όταν τηλεφώνησε στην Άμεσο Δράση, έπρεπε να είναι σαφές πως και ο ίδιος είχε δεχτεί επίθεση και δε μπορούσε να εμποδίσει το μοιραίο. Έβαλε στο στόμα του πιθανώς κάποιο ύφασμα και τηλεφώνησε στο 100.

Όταν το σήκωσε η αστυνομικός, μπορούσε να πει μόνο αυτή τη λέξη σε επανάληψη. Όταν είδε πως η αστυνομικός δεν τον καταλάβαινε, τότε, ως διά μαγείας, μπόρεσε να βρει τρόπο να γίνει πιο καθαρή η φωνή του και να της πει ότι είναι στα Γλυκά Νερά και τη διεύθυνση του σπιτιού.

Τα πρώτα 35-36 δευτερόλεπτα από την κλήση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προς το 100, κύλησαν με αυτόν τον τρόπο. Στο ηχητικό που έφερε στο φως το MEGA, ο Μπάμπης καταφέρνει να δώσει τις βασικές πληροφορίες και στο τέλος μιας κλήσης με διάρκεια πάνω από 1.5 λεπτό, κάνει έκκληση για ασθενοφόρο.

Μπορεί κανείς να διακρίνει μέχρι και τα ψεύτικα δάκρυά του.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ