ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτό είναι το κελί του φονιά των Γλυκών Νερών – VIP με δικό του μπάνιο

Ούτε… πρόεδρος να ήταν!

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στην φυλακή, μετά από όσα έκανε στα Γλυκά Νερά στον φόνο της Καρολάινκαι, τη στιγμή που αναζητούνται περισσότερες λεπτομέρειες, έρχονται στο φως οι πρώτες του στιγμές πίσω από τα σίδερα.

Μετά την πρώτη του φωτογραφία στο προαύλιο, εικόνες από το εσωτερικό του κελιού στον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος, έφερε το Mega.

Πρόκειται για κελί στη VIP πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατείται ο 32χρονος δολοφόνος της 20χρονη Καρολάιν μαζί με άλλα τρία άτομα.

Το κελί έχει δύο κουκέτες, ένα ψυγείο, και ξεχωριστό μπάνιο.

Οι δικαιολογίες του για την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκεται η έρευνα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 32χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Τα ερωτήματα προς τον συζυγοκτόνο είναι πολλά και αμείλικτα.

Και όσο προσπαθεί να απαντήσει υπό το πρίσμα της μη προμελέτης, τόσο πέφτει σε αντιφάσεις.

Το σενάριο που παρουσιάζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ότι σκότωσε την Καρολάιν μετά από καβγά τους, στον οποίο μάλιστα εκείνη απείλησε τον ίδιο αλλά και το παιδί. Ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε το παιδί για να σκηνοθετήσει τη σκηνή της ληστείας αλλά και στη συνέχεια, προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει ότι φοβήθηκε για την ασφάλειά του.

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι στις εντάσεις που είχαν στη σχέση τους με την Καρολάιν, εκείνη τον χτύπαγε.

Ωστόσο τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει είναι πολλά και δεν έχουν εύκολες απαντήσεις.

Στο ερώτημα για την κάμερα απαντάει το εξής:

Ισχυρίζεται ότι η κάμερα σταματά την καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού. Έτσι, είπε ότι μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Καρολάιν, που όπως υποστήριξε του είχε πει «να ψοφήσετε εσύ και το παιδί».

Στο ερώτημα γιατί ήθελε να δει το απόσπασμα, απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Καρολάιν για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε!

Οι έρευνες για το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται. Ο 32χρονος στην κατάθεση του υποστήριξε πως κατέστρεψε την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό του συστήματος και οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο, έστω και μετά από 40 περίπου μέρες.

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση περιμένει την πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα ασφαλείας από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να έχει ακριβή εικόνα για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ένα ακόμα στοιχείο έχει να κάνει με τον τρόπο που διενεργήθηκε το έγκλημα. Η ιατροδικαστική έκθεση έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Ερωτήματα έχει δημιουργήσει το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα αναπαράσταση του φόνου από τον 32χρονο.

Ειδικοί αναφέρουν πως η διενέργεια αναπαράστασης θα έριχνε φως στο τι πραγματικά συνέβη.

Προφανώς ακόμα και να υπήρχε καβγάς δεν αποδεικνύει ότι ο φόνος δεν ήταν προμελετημένος. Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έρευνα η Καρολάιν βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα και πιθανότατα κοιμόταν όταν δέχτηκε την επίθεση.

Δεν είχε κανένα αμυντικό τραύμα και ο ισχυρισμός του πιλότου ότι τον προκάλεσε – πέρα από ήσσονος σημασίας – είναι και αβάσιμος.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ