ΔΙΑΦΟΡΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δήλωνε δημόσια ότι έχει ερωτική σχέση με 16χρονη! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Απορούμε πως οι Αρχές το έχουν αφήσει έτσι αυτό!

Μπορεί αρκετοί να το λένε από την πρώτη στιγμή η αλήθεια είναι όμως πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με την Καρολάιν από τότε που η κοπέλα ήταν ανήλικη!

Αυτό λίγο πολύ είναι γνωστό! Μάλιστα ο έρωτας αυτός μετά από μερικά χρόνια κατέληξε και σε έναν παραμυθένιο γάμο στην Πορτογαλία. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως οι Αρχές δεν εστίασαν στο γεγονός πως πέρα από δολοφόνος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν και παιδεραστής αφού είχε αποκαλύψει δημόσια ότι είχε σχέση με την Καρολάιν!Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφία ντοκουμέντο! Ο πιλότος και δολοφόνος της μητέρας του παιδιού του στις 15 Ιουλίου του 2017, δηλαδή όταν η Καρολάιν ήταν 16 χρονών και αυτός 28, είχε ανακοινώσει δημόσια στο Facebook ότι είναι σε σχέση!

Αλήθεια πως θα σας φαινόταν αν τώρα ένας 28χρονος δήλωνε δημόσια πως είναι σε δεσμό με μια 16χρονη μαθήτρια;

Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Παιδεραστής ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

 

Έγκλημα στο Γλυκά Νερά: Η απόλυτη ανατροπή με την υπογραφή της μητέρας της Κάρολαϊν!

Με μία πρωτοφανή κίνηση που δείχνει μεγαλείο ψυχής αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον για τον ψυχισμό της μικρής Λυδίας, αντέδρασε η μητέρα της Κάρολαϊν, μετά την ανακοίνωση της εισαγγελικής διάταξης για την επιμέλεια του ορφανού μωρού.

Βάσει της εισαγγελικής αυτής διάταξης, την επιμέλεια παίρνει η οικογένεια της 20χρονης, ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 αποκλειστικά και μόνο στην Αλόννησο.

Μιλώντας, όμως, στο Mega ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 20χρονης, κος Χαρμάνης, μίλησε για την απόφασή τους να επιτρέψουν στους άλλους παππούδες της Λυδίας να τη βλέπουν περισσότερες ώρες:

«Αν οι γονείς του δράστη θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα, και περισσότερες ώρες αν το ζητήσουν θα το έχουν το παιδί. Οι γονείς της Κάρολαϊν πιστεύουν ότι ο ψυχισμός και η ισορροπία του παιδιού επιβάλλει να έχει όλους τους παππούδες αφού στερείται πατέρα και μητέρα».

Ο δικηγόρος μάλιστα συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ κατάλληλο ένα πατέρα που εναποθέτει το μωρό στο άψυχο σώμα της μητέρας του που μόλις έπνιξε. Tο παιδί θα ζήσει σε ένα ιδανικό περιβάλλον, τοπικό και οικογενειακό, στην Αλόννησο. Αυτό αποτέλεσε και τον μόνο γνώμονα της εισαγγελέας ανηλίκων που έγραψε στο σκεπτικό της διάταξής της ότι ο τόπος και το οικογενειακό περιβάλλον των γονέων της Καρολάιν είναι το ιδανικότερο και είναι προς το συμφέρον της μικρής Λυδίας».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ