ΔΙΑΦΟΡΑ

Μύκονος: Άγριο ξύλο για τις παράνομες σωληνώσεις που μολύνουν τη θάλασσα

Αφορμή της διένεξης ήταν καταγγελίες στο Λιμεναρχείο και στην Αστυνομία για μεγαλοξενοδόχο του νησιού ο οποίος πετούσε τα όμβρια ύδατα στη θάλασσα.

Χοντρό επεισόδιο μεταξύ Μυκονιατών συνέβη πριν από λίγες ώρες στη περιοχή Κόρφος στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, αφορμή της διένεξης ήταν καταγγελίες στο Λιμεναρχείο και στην Αστυνομία για μεγαλοξενοδόχο του νησιού ο οποίος πετούσε τα όμβρια στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσηςκαι αποχέτευσης Μυκόνου, επιχείρησαν σήμερα το πρωί να ξηλωσουν τις παράνομες σωληνώσεις με αποτέλεσμα να δεχθούνεπίθεση από τον ίδιο τον ξενοδόχο.

Μάλιστα ο γιος του ξενοδόχου φέρεται να χτύπησε με σφαλιάρα τον πρόεδρο του Σωματείου Σκαφών, όταν εκείνος προσπάθησε να τραβήξει βίντεο τον ξυλοδαρμό του προέδρου των τεχνικών υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜ τη στιγμή που προσπαθούσαν να αποξιλωσουν τις παράνομες σωληνώσεις. Ο πρόεδρος του Σωματείου Σκαφών κατέφυγε στις αστυνομικές και λιμενικες Αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης.Άγριο ξύλο στη Μύκονο για τις παράνομες σωληνώσεις που μολύνουν τη θαλασσα


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ