ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδ/δου: Επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά

ÓõíÜíôçóç ôçò ÐñïÝäñïõ ôïõ ÊéíÞìáôïò ÁëëáãÞò, Öþöçò ÃåííçìáôÜ ìå ôï Óùìáôåßï ÅñãáæïìÝíùí ÅË.ÐÅ. ôçí Ôñßôç 22 Ïêôùâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
 

Εις μνήμην της αείμνηστης Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Νοτίων Δωδεκανήσων προγραμματίζει την τέλεση θρησκευτικού μνημόσυνου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ.

 

Τιμώντας την μνήμη της Προέδρου, τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματική εκδήλωση: «Τιμούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά σχεδιάζοντας το ΕΣΥ του μέλλοντος» στο ξενοδοχείο CARAVEL με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτούν νοσοκομεία και δομές πρόνοιας πανελλαδικά προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα, δυσλειτουργίες και ανάγκες.

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου 2022 στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χαριλάου Τρικούπη 50) για δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο συνεχίζοντας το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τιμώντας τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία εγκαινίασε το 2008 τη δεύτερη κινητή μονάδα της Εταιρείας.

 

 

Γραφείο Τύπου Ν.Ε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ